• el
  • en
+30 25210 82081

Άριστη εξυπηρέτηση, εντός και εκτός συνόρων!

Η εμπειρία μας στον κλάδο της επεξεργασίας των ξηρών καρπών, η ποιότητα των προϊόντων αμυγδάλου και η νέα γραμμή επεξεργασίας καρυδιού, μας έχουν επιτρέψει να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό και διευρυμένο πελατολόγιο, το οποίο συνεχώς αυξάνεται. Με την διεύρυνση του δικτύου προμηθευτών μας, έχουμε καταφέρει να συλλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς. Οι εγκαταστάσεις μας στην Ουκρανία μας επέτρεψαν να εισχωρήσουμε δυναμικά στον χώρο των εξαγωγών προϊόντων καρυδιού, προμηθεύοντας ένα μεγάλο πλήθος επιχειρήσεων των χωρών της Ε.Ε.

eksagogesΟι γραμμές επεξεργασίας μας, μας επιτρέπουν να παράγουμε όλα τα προϊόντα αμυγδάλου, φουντουκιού και φιστικιού, κατάλληλα να εφοδιάσουν, σοκολατοβιομηχανίες, παγωτοβιομηχανίες, ζαχαροπλαστεία, εργαστήρια αρτοποιίας, καθώς και άλλες μικρότερες ή μεγαλύτερες εμπορικές και μεταποιητικές εταιρίες.
Το εξαγωγικό πελατολόγιό μας, περιλαμβάνει χώρες της κεντρικής Ευρώπης, Βαλκανικές χώρες, χώρες της Μέσης Ανατολής, πλήθος επιχειρήσεων στην Κύπρο κ.α.